Over Prambanan Guest House

Prambanan Guesthouse is gelegen in de zeer populaire Prawirotamanwijk in het zuiden van Yogyakarta en opende zijn deuren in mei 1994.
Het is een Belgisch-Indonesische joint-venture. De 14 kamers hebben allemaal een privé-badkamer en warm water. De tuin bestaat uit enkele ontbijt-paviljoenen en een klein gezellig zwembad omgeven door een ‘rotstuin’ met exotische bloemen en planten.
Het stadscentrum is op loopafstand van het guesthouse, een nog betere ervaring is erheen te rijden met de traditionele ‘becak’ of fietstaxi.
De wereldvermaarde tempels van Borobudur en Prambanan kan men makkelijk bereiken met het openbaar vervoer of met een gehuurde minibus. Verder zijn er een wasserij-service, een IDD-toestel en een ‘tour en taxi’-service.
In de onmiddellijke nabijheid van het guesthouse zijn er verschillende goedkope maar lekkere restaurants, ‘artshops’ met lokale handnijverheid en meubelen en natuurlijk de ook tegenwoordig onmisbare internet-cafés!
Ook het guesthouse zelf heeft een internetaansluiting waar de gasten gebruik kunnen van maken tegen een zeer voordelig tarief!
We garanderen u dat elke klant met de glimlach ontvangen wordt en dat ons personeel steeds zijn beste beentje voorzet om ieders verblijf tot een succes te maken! Al onze gasten krijgen’s namiddags steeds thee of koffie aangeboden met een traditionele snack.
Dus kom ook eens de warme Javaanse gastvrijheid ontdekken!
Prambanan Guesthouse is waarlijk je thuis….ver weg van huis!

Selamat datang di Prambanan Guesthouse!
Welkom in Prambanan Guesthouse!

Danang en Ludo

.